Vestuvės

Šeima

Portretai

Kitos

Vestuvių ir portreto fotografijos seminaras Maskvoje 2011 m. birželio 26 d.

Vestuvių ir portreto fotografijos seminaras Maskvoje

Daugiau informacijos rusų kalba: http://www.mywed.ru/forum/news/view/22562/

Seminaro programa.

Pirma diena. "Technikos klausimai"
Fotoaparatų ir objektyvų pasirinkimas.
Fotosesijos techniniai klausimai. Fotoaparato nustatymai, formatai. Darbas skirtingomis aplinkybėmis. Fotografavimo planas.
Reportažo fotografavimas, metodai, daroma įtaką situacijai, technika.
Darbas su šviesa, atšvaitų naudojimas. Natūrali ir dirbtinė šviesa. Apšvietimas be atšvaitų. Šviesa ir apšvietimo kampas, fotografavimo vietos pasirinkimas. Darbas su dirbtine šviesa. Naktinis režimas. Portretas vestuvių fotografijoje, funkcijos. Darbas su asistentu ir antru fotografu. Kaip bendrauti su vaizdo operatoriais. Kompozicija. Programinė įranga "Nikon Capture NX"  - galimybės  ir technologijos. Nuotraukų atranka. Nuotraukų archyvavimas ir saugojimas. Foto filmo kūrimas. Kaip pateikti darbus užsakovui? Atsakymai į klausimus. Patarimai kaip sudaryti portfolio.


Antra diena. "Psichologija ir filosofija"
Fotografija. Nuotraukų suvokimas. Fotografo asmenybė. Bendravimas su klientais. Kūrybiškumas ir amatas.
Vestuvių fotografija ir jos suvokimas. Reportažas ar statytinė fotografija?
Fotografija fotografo ir klientų akimis. Panašumai ir skirtumai. Kompozicija. Įdėjų daugiaplaniškumas. Bendravimo su klientais psichologija, metodai ir taisyklės. Elgesio taisyklės susitikimo metu. Pirmasis susitikimas. Pokalbio eiga.
Darbas su klientu prieš vestuves. Darbas su klientais, vestuvių dieną. Psichologiniai aspektai. "Žmonės ir kaukės". Vestuvių fotografo ypatinga rinkodaros užduotis. Strategija ir taktika fotografijos rinkoje. Paslaugų kūrimas ir pristatymas. Potencialių klientų rato formavimas.
Reklama (įtaigi ir neveikianti).

Galima dalyvauti vienos dienos ar abiejų dienų seminaruose. Mes rekomenduojame dalyvauti abiejų dienų seminaruose - taip bus lengviau įsisavinti gautas žinias. Seminarai vyks visą dieną su trumpomis pertraukėlėmis ir pietų pertrauka. Daugiau informacijos rasite: http://www.mywed.ru/forum/news/view/22562/. Forume taip pat galite užduoti klausimus, kurie bus atsakyti seminarų metu.

Žymės: A. Babičius, seminaras, Maskva

Naujienos

Sukūrė: Dreamsite